6 april 2003
Het complete nest, ouders en oma op voorgrond

Op 6 april 2003 was de nestreünie van het B nest Jodie Gaïa of Dark Brightness X Jesmar Jarrèll Marajuyo. De lokatie was de KC Hoogeveen. Alle 9 jonge honden waren aanwezig. Vader, moeder en oma van de honden waren ook aanwezig.

Bij ontvangst in de kantine was het een leuk weerzien van alle broertjes en zusjes. Na een kop koffie, soep en broodjes gingen we naar buiten. Het was een stralende dag. De hondjes gingen helemaal uit hun dak op het veld, lekker rennen en spelen.

Daarna moesten alle honden aangelijnd en gingen we één voor één een keurrapportje laten maken door Angela Pos.  We hebben van alle honden foto's gemaakt.

Daarna lieten een paar honden,die de behendigheid al beheersten, een demo behendigheid zien. Ze vlogen als een speer over de toestellen.Hierna mochten de eigenaren met hun hondjes hun kunsten laten zien.De meeste hondjes hadden dit nog nooit gedaan, maar met wat hulp lukte het sommige hondjes al aardig.

We hebben nog een demo GG laten zien met allerlei honden op verschillende niveaus. Miranda en Jarrèll hebben nog wat oefeningen laten zien.

Na nog wat na te kletsen onder het genot van een drankje gingen de eigenaren en hun hondjes weer huiswaarts. Wij hebben erg genoten van deze dag en bedanken iedereen die aanwezig was.

 
 
Toch leuk om je broertjes en zusjes weer te zien Wachtend voor het keurrapport
 
Kim en Brandy  Doggydance.....
 
Even bijtanken
 
De jongens:
Bo Quinto  
 
Bright Sicco  Bright Sicco
 
Boy Jarrèll  Bright Sicco
 
Bresco  Bresco
 
De Meiden:
Black Lady  Black Lady
 
Balou  
 
Bo Tessa  
 
Belle Indra  
 
Brandy