Ned. Kamp. pE Dark Djenga of Irresistible Black

16 maart 2005 is het D-nest geboren uit de combinatie Azra Tayra of Irresistible Black (GG2, UV, Gedragstest) X Ned. Kamp. pE S.R. Storm de Bruine Buck: 1 reutje en 8 teefjes. Uit dit nest hebben we Djenga aangehouden. Het is een leuke, vrolijke, onvermoeibare teef met heel veel werklust.

Toen ze net 9 maanden oud was heeft ze haar GG-B diploma gehaald. In februari 2006 is ze voor het eerst naar show geweest. Hier werd ze 1e in de jeugdklasse en behaalde ze haar eerste Uitmuntend. Met 15 maanden heeft ze haar GG1 diploma gehaald.

In mei 2006 werd ze Nederlands Jeugd Kampioen. 

Momenteel lopen we agility wedstrijden in de B1-klasse.

In mei 2008 is ze geslaagd voor haar GG2 examen met een Uitmuntend en 287 punten.

Tijdens de clubmatch 2008 van de NVBH (rasvereniging)  in Deurne heeft Djenga de gedragstest behaald met de uitslag: sociaal +. Die dag is ze ook door de rasvereniging geprimeerd, wat inhoudt dat ze door de rasvereniging uitermate geschikt geacht wordt voor de fokkerij.

15 november 2008 is ze geslaagd voor haar GG3 diploma met een Zeer goed en 251 punten.

21 november 2008 behaalt Djenga haar laatste kwart punt op show. Hiermee is ze definitief Nederlands Kampioen.

16 april 2009 is Djenga's eerste nest geboren.  De vader van dit nest was Wild Buck of Dark Brightness.   Zie F-nest. Een nest van 10 puppen: 5 reutjes en 5 teefjes. Djenga verzorgde ze alsof ze nooit anders gedaan had, geweldig. Van dit nest hebben we ons eerste zelfgefokte reutje aangehouden: Free Hogan of Irresistible Black, als roepnaam Bodhi.

23-06-2011: de geboorte van Djenga's tweede nest, slechts 13 puppen.... Wat een klus, maar allemaal groot geworden! Samen met Kim Pouls hebben we Hailey of IB (Djazzy) aangehouden.

Djenga loopt momenteel met Gert in de B1 Agility.

Foto's Djenga