F-Nest

Stamboom

F-Nest

 

Wild Buck of Dark Brightness
NHSB 2438641

Kamp. pE Dark Djenga of Irresistible Black
HD A, GG, NHSB 2549614

 

 

Othello de la Fureur du cepuscule
NHSB 1817914
Ned.&Int. Kamp. Just Natja of Dark
Brightness
HD TC, IPO 1
NHSB2165262
Kamp. Storm de Bruine Buck
HD A, Dts., Lux., Deens Kamp.
VDH cha., BDSSG'05, W'07
NHSB 2342158
Azra Tayra of Irresistible Black
HDA, GG2
HD tc
NHSB 2335673

 

Jason de la
Douce Plaine
HD A
LOF 41877/3980
Griotte de la Fureur du Crepuscule
HD-A
 LOF1 38452/4279

 

tsisco van de Hoge Laer
HD A, JW '96, Ch.Int.Ch., IPO III
LOF 759836
Bionic Ga of Dark Brightness
HD-TC
NHSB 1917825
Otomne de la Douce Plaine
 LOF1 44421
 
Kim de Bruine Buck
HD tc   
NHSB 2148608

 

Kamp. boetsch de Bruine Buck
HD-TC, W.'00,BDSSG.1-11-'00, DTS.,LUX.,VDH.CH.
NHSB 2100256
Jodie-Gaa of Dark Brightness,
HD-tc, GG1, VZH, UV
NHSB 2165263

 

19-08-2009: kleine Kateline is een klein aardvarkentje en moet geregeld in bad om alle viezigheid van haar af te spoelen. Ze schijnt het heerlijk te vinden.

13 juli: 12 weken oud zijn de puppen alweer. 1 reutje hebben we zelf gehouden. Op de stamboom heet hij Free Hogan of Irresistible Black, we noemen hem Bodhi.

Bodhi Djenga & bodhi

21 juni: De meeste puppen hebben ons inmiddels verlaten. We hebben nog twee reutjes. Ze zijn nu 9 weken oud. Ze gaan overal mee naar toe. En we genieten nog even volop van ze.

Fasco Fasco
Fasco
Bodhi Bodhi

4 juni: Vorige week zijn de puppen gent. Gisteren was het tijd om het dorp onveilig te maken. We hadden veel bekijks. De riempjes vonden ze nog wat onwennig, maar de aandacht vonden ze prachtig. Vandaag zijn de puppen 7weken oud.

26 mei: Gisteren zijn de puppen gechipt. Weer wat nieuwe fotootjes.

Gaa vindt de pupjes wel erg leuk

19 mei: De puppen zijn met goed weer lekker buiten. Al bijna 5 weken oud. Zie de foto's:

reutje Paars reutje Paars
reutje donkergroen reutje donkergroen
reutje lichtblauw reutje lichtblauw
reutje beige reutje beige
reutje lichtgroen reutje lichtgroen
teefje geel teefje geel
teefje wit teefje wit
teefje Rood teefje Rood
teefje Roze teefje Roze
teefje Oranje teefje Oranje

14 mei: Vandaag alweer 4 weken oud. De puppen eten 3 maal per dag vleesvoeding en halen nog een toetje bij Djenga. Ze spelen met elkaar en beginnen ook met de speeltjes te spelen. Zo is het volop leven in de puppyren en zo ligt alles weer te slapen. Het wordt nu echt leuk.

8 mei: Afgelopen donderdag werden de puppen al weer 3 weken. Die dag hebben ze voor het eerst pap gehad. En lekker dat ze dat vonden. Djenga keek beteuterd toen de hele schaal was leeggelebberd. Wel kon ze de puppen nog afslikkeren. Een genot om naar te kijken. Vandaag hebben we de puppenruimte uitgebreid. Ze zijn druk op verkenning geweest.

je kunt ook in de schaal lopen... 1 schaal is al bijna te klein
na de pap.... de nieuwe puppenruimte

2 mei: Sinds woensdag gaan de oogjes voorzichtig open. De pupjes beginnen al lekker rond te scharrelen in de werpkist. Ze beginnen ook steeds meer herrie te maken. Ik heb het idee dat ze ook al een beetje beginnen te horen. Het wordt steeds leuker. De puppen wegen nu gemiddeld 1000 gram. Dat is dan al 10 kilo totaal..... Djenga eet 2 kg. vleesvoeding per dag! Niet met tegenzin hoor.

Even uit de werpkist terwijl vrouwtje schoonmaakt Hoezo dikke buik?
De kist wordt steeds voller Hello world

27 april: De puppen groeien goed. De zwaarste is nu 830 gram en de lichtste 713 gram. Er zijn er een paar die hun geboortegewicht al hebben verdubbeld. De oogjes zijn nog dicht. Af en toe gaat Djenga al even buiten de werpkist liggen. De pupjes zijn zo tevreden en slapen dan.

22 april: Djenga vervult haar moederrol met glans. Haar melk lijkt wel slagroom, de pupjes groeien allemaal goed. Ik hoef er niet n bij te voeren (behalve Djenga.... die eet wel 3 keer zoveel als normaal). Djenga krijgt nu volledige vleesvoeding, dit verteert ze gemakkelijk. Gert is inmiddels weer thuis gekomen uit Singapore. Djenga blafte naar hem, hij had ook zo'n vreemde geur om zich heen, haha. Toen hij wat zei dacht ze: oooh ben jij het en was het goed.

19 april: Moeder en kids maken het prima. Ze zijn allemaal lekker gegroeid. Ze liggen lekker uit te buiken tegen mams en de broers en zussen aan. Djenga is al haar haren op de buik inmiddels verloren. Haar tong vertoont al enige slijtage plekjes van al dat gepoets....

kan ze al lachen...
met z'n allen in diepe rust moeders houdt de wacht

17 april begin van de avond: Djenga begint al lekker te wennen aan al het kroost. De pupjes zijn erg tevreden. Zijn of gelijk gebleven van gewicht of iets gegroeid. Djenga moet er flink tegen eten om al die buikjes te vullen.

16-04-2009: om 20.00 uur vruchtwater gebroken, om 21.00 uur de eerste pup geboren. De laatste pup is om 1.00 uur geboren. 5 reutjes en 5 teefjes. Alle puppen zijn mooi op gewicht: de lichtste 380 en de zwaarste 450 gram. Sommigen hebben een piepklein wit borstvlekje. Moeder en kroost doen het goed, alhoewel Djenga wel heel erg moe is.....

16-04-2009: Djenga neemt haar tijd. Ze is al dagen bij vlagen onrustig, hijgerig. Maar.... vanochtend was de temperatuur flink gedaald. Meestal worden de puppen dan binnen 24 uur wel geboren. Djenga houdt mij constant in de gaten en vindt het niet prettig als ik even uit zicht ben. Het zit er dus aan te komen........

16 april 2009 zijn de puppen van Wild Buck of Dark Brightness (HD-A, norberg 40, Gedragstest Sociaal +, VZH, UV, CAC/CACIB Winner 2004, CACL Luxemburg) X Ned. Kamp. pE Dark Djenga of Irresistible Black (HD-A, norberg 40, Gedagstest Sociaal +, GG3,).